"Ontdek de ambacht van lederbewerking tijdens onze workshop lederen tassen maken.

Leer essentiële technieken zoals snijden, naaien en afwerken, terwijl je je eigen unieke tas creëert.
Er is een ruime keuze uit verschillende modellen.

Ervaar het genot van werken met hoogwaardig leer en ga naar huis met een handgemaakte tas die zowel functioneel als stijlvol is.

Geen ervaring vereist, alleen jouw nieuwsgierigheid en creativiteit!"

Punch needling is helemaal hip op dit moment. In een paar uur maak je een mooie totebag of een rond wandtapijtje. Het is makkelijk aan te leren en je heb snel een mooi resultaat. De voorkant van je werk heeft een mooi lijnen patroon en aan de achterkant ontstaat een werkje van lusjes. Je kan 1 kant kiezen of beide patronen combineren.Tijdens deze workshop leer je de basisbeginselen van punch needling en kan je kiezen tussen een werkje in een houten borduurring of een katoenen totebag. We hebben leuke patronen beschikbaar of je kan je eigen ontwerp maken (op voorhand doormailen).Alle materialen zijn beschikbaar: verschillende punch needles, allerlei soorten wol en garen, borduurstof en -ringen, totebags en al de nodige extra materialen om optimaal te werken.De workshop wordt gegeven aan min. 4 en max. 10 personen (min. leeftijd van 16 jaar).

De prijs voor de workshop start vanaf 73 euro (incl btw) per persoon met materiaal inbegrepen.Je gaat naar huis met ofwel een rond wandtapijtje of met een totebag. Als je de smaak te pakken hebt, kan je op het einde van de les materiaal aan kopen om thuis zelf op te starten.

Zin in een creatieve workshop?

In 2 uur maken we een setje met 1 ketting en 1 paar oorhangers. Maar ook oorstekers, armbanden, broches, ringen, haarspeldjes en sleutelhangers zijn mogelijk.

Je leert stap voor stap hoe je een juweel maakt: ontwerpen model, bewerken van leer, afwerken van het juweel.

Op het einde van de les is het mogelijk om nog materiaal te kopen om thuis nog een juweel te maken.

Al het materiaal is aanwezig voor de workshop: modellen in bamboe, verschillende stukken leer, juweelbenodigdheden, snij-en plakmateriaal, … 

De workshop wordt gegeven aan min. 4 en max. 10 personen (min. leeftijd van 16 jaar).

De prijs voor de workshop start vanaf 64 euro (incl btw) per persoon met materiaal inbegrepen.

Duik in de betoverende wereld van aquarel en fineliners tijdens onze workshop "Spelen met Aquarel en Fineliners"!

Ontdek hoe de prachtige transparantie van aquarel harmonieert met het diepste zwart van fineliners met Chinese inkt. En wist je dat Chinese inkt watervast is? Dat betekent dat je er gerust met water of waterverf overheen kunt gaan zonder dat het uitloopt!

Onder de deskundige begeleiding van Inneke Luyten, beter bekend als Justinneke, nodigen we je uit om deze boeiende combinatie te verkennen. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl we samen ontdekken welke prachtige effecten we kunnen creëren. De nadruk ligt op speelsheid, zodat zowel beginners als gevorderden kunnen genieten van het proces.

Als kers op de taart neem je enkele prachtige zelfgemaakte wenskaartjes mee naar huis, als tastbare herinnering aan jouw kunstzinnige avontuur.

Deze workshop is geschikt voor jong en oud.

Dompel jezelf onder in een wereld van creativiteit en ontdek de verrassende mogelijkheden van aquarel en fineliners. Schrijf je in en laat je inspireren!

Inbegrepen: gebruik van materialen

Meebrengen: een potlood en een gom

Ontdek de wereld van naaien en ontwikkel je vaardigheden tijdens onze workshopreeks "Starten met Naaien" bestaande uit 3 boeiende lesmomenten!

Gedurende deze reeks leer je alle ins en outs van een naaimachine kennen, van het correct bedraden tot het effectief gebruiken ervan. Aan de hand van eenvoudige werkstukjes maak je stap voor stap kennis met de fijne kneepjes van het vak.
Of je nu nog nooit eerder een naaimachine hebt aangeraakt of al wat ervaring hebt, deze workshop is toegankelijk voor iedereen.

Breng gerust je eigen naaimachine mee, zodat je deze beter kunt leren kennen en optimaal kunt gebruiken.

Voor degenen zonder een eigen machine is er de mogelijkheid om er een te huren voor slechts €5 per lesmoment of €35 voor de volledige reeks.

Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een gevorderde die zijn vaardigheden wil aanscherpen, deze workshop biedt een inspirerende en educatieve omgeving om je naaipassie te ontwikkelen.

Schrijf je in en zet de eerste stappen naar een creatief en vaardig avontuur in de wereld van naaien!

Inbegrepen: gebruik maken van het basismateriaal.

De workshop gaat door vanaf 4 personen.

Ontdek de creatieve wereld van breien, haken en naaien in ons open atelier.
Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een gevorderde die nieuwe vaardigheden wil ontwikkelen, deze workshop is voor jou.

We behandelen alle aspecten, ook patroonlezen en bieden begeleiding voor het opstarten van je eigen nieuw project.

Schrijf je nu in en laat je inspireren door de ambachtelijke kunst van textielcreaties!