Ontdek de makers

Kom onze standhouder ontdekken! 

Den Atelier by Be Chick - Belinda

Ontmoet Belinda Suenens, het hart en drijvende kracht achter 'Den Atelier by Be Chick' en keramiek ter plaatse.
Bij dit veelzijdige creatief atelier geniet je niet alleen van haar passie voor keramiek, maar ook van een gezellige koffiebar met huisgemaakte taarten, cakes, croque monsieurs, soep, en meer. 'Be Chick', een bezig kippetje en trotse moeder van een tweeling, nodigt je uit voor een unieke ervaring waar creativiteit, kunst, gezelligheid en heerlijk eten samenkomen.
Kom langs en laat je betoveren door de warme sfeer en ambachtelijke lekkernijen!

Wil je nog meer van Belinda weten klik hier 

Valkerij De Kaproen - Martine 

Maak kennis met Martine, onze bevlogen lederbewerkster.
Van oorsprong begon ze met het creëren van lederen manchetten en schoentjes voor haar roofvogels, snel verdiepte ze zich in de rijke tradities van lederbewerking.

Nu vervaardigt ze een breed scala aan handgemaakte producten, van tassen tot armbanden, allemaal met liefde voor het ambacht.

Bewonder en ontdek enkele van haar creaties of sluit je aan bij één van haar lederen workshops. Geen ervaring nodig, enkel jouw nieuwsgierigheid en creativiteit om je eigen unieke lederen meesterwerk te creëren!

Maanblik - Ingrid


Maanblik, dat zijn illustraties van Ingrid Nackaerts, die je terugvindt op een uitgebreid assortiment plezante dingens.

Dat gaat van postkaarten, grappige kleurboekjes, stickers, tassen tot tote bags, magneten of onderzetters.

 

Poezen zijn het hoofdthema, Ingrid heeft zelf drie poezenbeesten die een onuitputtelijke bron van inspiratie zijn. Alle kapoenenstreken die je kan terugvinden in de tekeningen zijn dan ook Gebaseerd op Ware Gebeurtenissen!

 

Daarnaast maakt Ingrid ook vaak raamtekeningen en onvoorstelbaar flauwe moppen.

4A Rescue Tenerife 

 

4A Rescue Tenerife is een toegewijde organisatie (VZW) die zich inzet voor het welzijn van verwaarloosde en mishandelde dieren op Tenerife.

 

Hun doel is om deze dieren een tweede kans te bieden door ze liefdevol op te vangen en te verzorgen in de hoop dat ze uiteindelijk een warme thuis vinden.

 

Jenny De Clercq, de oprichtster, is gespecialiseerd in het schilderen van keramische beelden, voornamelijk honden.

Samen met hun toegewijde medewerkers verkopen ze hun gemaakte producten ten voordele van de opvang.
Dit met als doel genoeg geld in te zamelen om de dieren te kunnen verzorgen.

Maak kennis met Celien, het lachende gezicht achter Cieraad.

Wat ooit begon als een creatieve uitlaatklep, bloeide uit tot een schatkist van handgemaakte oorbellen, gevormd uit de fijnste polymeerklei en versierd met oog voor detail. Elk paar straalt niet alleen stijl uit, maar ook comfort dankzij het gebruik van nikkelvrij materiaal, waardoor iedereen kan genieten van deze leuke en hippe accessoires, perfect in lijn met de laatste trends.

Maar Celien gaat verder dan alleen oorbellen. Zij heeft daarnaast een passie voor keraiek en maakt ook hier unieke stukken in.

En voor degenen die hun eigen creatieve vonk willen ontsteken, biedt Celien boeiende workshops aan, waarin ze haar kennis en vaardigheden deelt in het creëren van prachtige terrazzo homedecor stukken, zodat iedereen zijn huis kan transformeren tot een ware oase van stijl en schoonheid.